Så som det brukar varaHelloooo.
Kom precis hem för en timme sedan från en liten cykeltur med boysen, hur mys som helst. Åh vad kul vi alltid har, de får mig alltid att skratta så. Antingen har vi djupa, seriösa samtal eller så spårar vi totalt, hur kul som helst! Kärlek till dem! Vi käkade grillat här hemma hos mig, sedan drog vi och badade, eller killarna då. Sedan cyklade vi till Video Heat och hade fullt seriösa planer på att gå all in med godis och chips, men vi skippade det... Cyklade omkring lite i området i stället. Igår hade jag världens mysigaste kväll med Linnea, John, Hanna och Valter. Vi hängde i Humlan och på Djurgården hela dagen, sedan åkte vi hemåt och köpte en massa gottis på ICA, satte oss vid klipporna, vi tjejer dukade och organiserade medans killarna grillade, haha standard! Det var hur mysigt som helst i alla fall. Vi var hemma runt tio i elva och hämtade varmare kläder, sedan var vi ute en stund till. Jag och Hanna sov sedan hos Linnea, och vi kom inte i säng förrens runt halv fem så vi sov bort halva dagen idag, kul... Nu ska jag bara ta det galet lungt... Puss på er fina! 

Postat av: Alice Rydberg

Tack Evapeva! Den är redan upplagd och klar på facebook nu, haha! Detsamma, din blogg och dina bilder är prooo ju.

2011-06-12 @ 10:52:01
URL: http://alicery.blogg.se/
Postat av: Alice Rydberg

Sv. Nej en maxiklänning är det inte, (hade ifs varit snyggt). Det är en kortare variant det här, skön och slapp! :))

2011-06-12 @ 17:23:33
URL: http://alicery.blogg.se/
Postat av: Hanna Håkanson

Satan i gatan vilken snygg design du har Eva! Och vilka fina bilder! Kan du inte ta och lägga ut lite outfits då och då? Skulle vara super! Diggar din blogg snyggo!

2011-06-12 @ 19:31:51
URL: http://hannahakanson.blogg.se/
Postat av: joanna-ATT LEVA MED ASPERGERS SYNDROM!

Tänkte bara tipsa om att just nu pågår flera tävlingar med fina priser på min blogg finns även en dagens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 200-600 unika läsare dagen så passa på att gå in och anmäla dig (kolla på vänster sida av bloggen) Annars kanske du vill göra ett bloglovinbyte?:)

2011-06-12 @ 23:48:45
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: natalie [foto]

gillar sista bilden! :)

2011-06-14 @ 16:38:00
URL: http://natalien.webblogg.se/


« NAMN

« E-POST

« BLOGG/URL

KOMMENTAR