I love you darling


Goderkväller!
Sitter här med min finaste och bästaste Tasha och har precis skypat med John, Oskar och simon i ungefär tre timmar. Nu ska vi upp och tvätta bort smink och borsta tänderna. Vi har haft det sjukt mys idag. Natts!

It's a little bit funny, this feeling

Godmorgon! Hej dålig uppdatering! Verkar som om jag uppdaterar en gång i veckan eller något... Det ska det bli ändring på! Jag sitter här i min käre mjukisdress från odd molly och mysiströjan från London, lyssnar på lite fin musik, leker med min iPhone och har precis käkat hembakta scones som blev typ såhäääär goda! Verkligen, gudomliga! Linnea sov över här, vi skulle se "Kick ass", men det blev inte så mycket av det, höhö... Vi gjorde annat trevligt i stället! Nu ska jag börja fixa lite hära, sedan efter lunch någon gång blir det till att träffa min fina Natasja. Vi ska fota lite i det fina värdet, sedan slaggar hon här. Myys!  Ha en fin dag lovers!

För lite fin musik så här på morgonkvisten, tryck hääär för att komma till min awesome spotify lista som spelas just nu!

Love you like never before


Godmorgon sunshines! Haft en bra vecka? Hoho, det var en vecka sedan jag bloggade sist... Braa där Eva!
Men jag har haft fullt upp denna veckan, så jag har mina exscuses. I alla fall. Helgen var varit totally A W E S O M E. Jag har finaste vännerna på hela jorden, så är det bara. I Fredgas åkte jag och finaste Sofia efter skolan till Ica och köpte middag, tog bussen hem som förövrigt tog typ en halv timme, städade upp lite hemma. Sedan kom Linnea hit, så fixade vi middag. John, Simon, Axel och Valter kom hit någon gång runt halv sju så käkade vi. Sedan gick vi till Valter där vi käkade en massa gott och hade deeptalk i flrea, flera timmar. Mys på hög nivå alltså! Vi gick hem runt elva någonting, somnade lite senare. Igår kom Sofia hit så bakade vi vår kända kladdkaka. Myyyys! Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och käkar frulle, och väntar på att någon ska loga in på skype... Idag ska jag träffa min Linda, mys mys mys!
Så, vad hittar ni på idag? Vi höres lite senare ikväll om jag har tid, love to you all! Puss & Kram!

Stockholm Stad


Hej snyggingar. Haft en trevlig dag? Min startade segt, vaknade vid tio någon gång och var sjukt trött.

 Satt och skypade till tre inatt. Sedan segade jag fram till ett då jag drog in till stan. Jag skulle köpa ett par sockor till mina Hunters, men kom hem med en jacka och ett armband? Men de var slut överallt, kollade både på NK och Mathildé. Men jajajaja, jag får väl leta vidare då! Träffade John en kortis, köpte kardemummabullar från NK:s bageri och drog hemåt igen, och nu sitter jag alltså här. Strax blir det biomys i stan. Nu ska jag käka upp min bulle, höhö. Puss!

Caus I am made of fire


Nemen ser man påå, gryyym uppdatering!
Eller inte... Men jaja. Det är ni som väljer att läsa? Haha. Jag sitter här och käkar chips och dricker te, awesome kombination alltså! Eller inte... Dagen har väl varit helt okej, segade mig igenom lektionerna i skolan och drog sedan till köpcentrum. Köpte lite block och sådanna tråkiga saker, behövdes! Drog hem sedan, och nu sitter jag är i min ensamhet. Väntar på att mamma ska komma hem så ska vi ut och och käka på pizzeria. Sedan hoppas jag på att Linnea muppen kan komma hit, saknar henne! Fast vi sågs ju i och för sig för typ en haltimme sedan, hahaha! Nu ska jag ta och ringa någon. Puuuuss!

1 februari


Godmorgon! har haft sovmorgon, skööönt! Här har ni i alla fall kassa bilder i webcamen på dagens outfit.
Blus från Saint Tropez, linne från Filippa K jeans från Levis's, kofta från Zara, väska från longchamp och så hunters. Nu ska jag rusa till skolan, ska åka skridskor idag... Tagg och pepp på det alltså. Eller inte! Hej bambi på hal is, hehe...
Nej hörni, nu måste jag fixa det sista, sedan bär det av till skolan. Höres senare, puss & kram!