WE ARE GOLDEN


Det är ganska coolt faktiskt. Vi har inte känt varandra alls länge, har inte särskilt mycket gemensamt. Men ändå har vi det. Det liksom klickade direkt. Visst? Du är så lik mig älskade, fina tjej. Det känns som att du förstår. Det känns bara så jäkla bra med dig, så rätt. Jag lovar att finnas där, i ur ock skur, i vått och torrt. Jag älskar dig min fina chey, Linda.

When I look at you


Heeeej världen. Grym uppdatering det har varit här då, förtjänar nästan en liten applåd! Hehehehehehehehehe. Men ja, jag tror att jag ska ta och börja igen, för jag saknar det! I alla fall. Hur är det med er? Jag har varit hemma idag, sjuk tjej hära. Har degat omkring i min käre mjukisdress, sovit, kollat på solsidan och bakat en galet god kladdkaka. Myys! Börjar må lite bättre nu i alla fall, så det är skönt. Taggar inför i morgon, vill vara friscus så att jag får träffa mina fina vänner! Nu ska jag käka lite av min goda kladdiskakis, och dricka söderte, galet gott det dära!  Puss & Kram!

Welcome to my world


Idag har jag 
saknat min fina Julia, suktat efter acne pistols, druckit färskpressad blodapelsinjuice, haft sovmorgon till tio över tio, ätit curry till lunch, bortstat tänderna med godaste tandkrämen vid namn aquafresh, agerat bollmongo under en idrottslektion, konstaterat att mina vänner är världens snyggaste, tittat på nyhetsmorgon bara för att, pussat på min bror, drömt om ett par raybans, varit irriterad på dryga människor som bara är ute efter att provocera, fått beröm för mina armhävningar, degat på soffan, ägnat 20 minuter åt att fundera över hurvida det är värt det eller inte att gå de tio metrerna till köket för att hämta ett glas vatten, haft en riktigt bra dag. Typ så. Intresse klubben antecknar?

Vi blev som dom andra


Godmorgon mina fina! Är uppe tidigt idag, tidigaste morgonen på lovet? Haha, en liten applåd tack?
Skämt å sido. Om man bortser från dagarna i Romme så är detta nog den tidigaste morgonen, höhö. Juste, Romme var det ja! Har tillbringat ett par dagar där med min fining Alice, därav ingen uppdatering. Vi har haft det supermys i alla fall, skidåkning, god mat, lite span efter snygga killar i backen och en massa deeptalk på det. Som det ska vara med andra ord! Nej hörni, nu ska jag fixa och dona lite hära. Idag bär det av till stan med mina favoriter, Linnea & Sofia. Ska spana in reorna samt köpa lite julklappar ( aningen sent, jag vet... ) Men vi kör traditionsenligt med tjejerna.  Kramar!

I can feel it in my fingers


Hello bloggie. Ledsen för dålig update. Vi satsar ju på bästa bloggåret någonsin, visst? Då krävs det mer...
Ingen varannandagsuppdatering här inte!
Men nu så! Hur mår ni då? Vad har ni kickat igång år 2011 med? Jag gick i pyamas till klockan tolv igår, ringde minna favvisar John & Viktor, slängde på mig lite kläder och drog till stan. Mycket mysigt! Fyndade lite saker på rean faktiskt, visar senare! Idag tog jag det lungt fram till lunch och åkte sedan en sväng för att skaffa mig lite nödvändighetern inför Fjällen. Imorn bär det nämligen av till landet, och där efter till Fjällen med min fina Alice! Men jag tänkte tidsinställa ett par inlägg så att ni inte behöver sakna mig allt för mycket!
Haha, skojar bara! Men nu ska vi dra till Pizzerian för att få i mig lite mat. Kramar på er mina fina!

Let's start


2011. Nytt år, nya tag. Det här ska bli det bästa bloggåret någonsin! Frågan är bara om ni är med? I'm in.