Living for today


Åh vad jag älskar att leva. Varje sekund av mitt liv är för mig en gåva. Varje sekund är jag evigt tacksam för att jag får den möjlighet att leva det liv som jag lever, vara den jag är, vara älskad för den jag är.
Jag är frisk, har en underbar bror och två alldeles fantastiska föräldrar. Jag har helt obeskrivligt fina mor och far föräldrar, lika fina vänner som står mig allra närmast här i livet. Jag har världens roligaste klasskompisar, som alltid möter mig med öppna armar och ett stort leende på läpparna varje morgon. Jag har helt enkelt allt. Jag har människor som älskar mig och jag har människor jag älskar. För det är det som är det allra viktigaste. Att kunna älska, att kunna uppskatta personer som de är. Och det är precis vad jag är. Älskad för den jag är. Inga pengar i världen är värd det.
Så tack. Tack alla ni som älskar mig för den jag är, bara som jag är. Tack Linnea, Sofia, Natasja, Hanna, Alice, Hariett, Axel, Valter, John, Mamma, Pappa, Arthur, Mormor, Morfar, Farmor, Farfar och alla ni hundratals personer som gör mitt liv till världens finaste. Ni är det finaste jag har. Älskar er.

Regnet faller ner över Stockholm stad




Regningt Stockholm, yes it is. Antingen stänger man in sig i sitt rum, med dator och mattebok som ända sällskap, eller så gör man som vi. Bakar en kladdkaka, skrattar åt allt och ingenting och bara lever livet.
Sistnämnda alternativet läst mest lockande i mina öron, för det är precis vad jag har gjort idag! Träffat finaste Tasha, denna gång hemma hos mig. Vi har fotat, ätit egengjord och alldeles för stark pesto, bakat godaste kladkkakan ever med tonvis grädde, skrattat och snckat. Väldigt mysigt med enklare ord! Vi har fotat en massa också, vilket ni ser ovan. Jag fattar inte, hur kan man bli så otroligt snygg på varje bild, infinna sig i den lilla grupp av människor med mest omtanke och förståelse i hela världen och samtadigt vara en sådan helt otroligt rolig och fin vän? Det förblir ett mysterium. Livet är allt orättvist, haha! Trots det tråkig vädret och det faktum att helgen snart var slut så blev denna dag väldigt lyckad!
För det är sådant som vi är bra på, att göra en dålig dag till en bra dag! Lyckan varar dessvärre inte länge till, nu står plugg på schemat... Men först - svara på era fina kommentarer! Kiss and hugs!

Dreaming about being with you forever


Tjohej! Söndag idag, sista dagen på veckan, sista dagen på helgen, även sista söndagen i mars!
Kändes som att det blev mycket sista där, haha! I alla fall, söndag idag wich means plugg... Not fun at all! Men lite roligt blir det ju också, Tahsa kommer hit inom kort, mysigt värre! Ska bli trevligt att träffa henne igen, den sötnosen! Vi ska även försöka hinna med lite fotoande också så att ni har något finare än en blomma att vila ögonen på! Hörs inom kort!
Kanske ska börja klä på mig lite hära... Klockan är snart tolv och jag är fortfarande i pyamas...

Idag är det din dag broder


Grattis på födelsedagen sötnos! Jag älskar dig så, kommer alltid att göra det! Hoppas nu du får en härlig födelsedag, med en massa fina presenter och tårta. Idag är det din dag broder, bara din. Puss & kram!

Blame it on the girls, blame it on the boys


Hellu gays! Uppdateringen har väl inte varit den bästa, men som så måga andra gånger är plugg den stora anledningen... Plugg blandat med ingen blogglust är ingen god kombination, tro mig! Men nu är jag tillbaks!
Plugg is the shit nu för tiden, en ytterst rolig fritidsaktivted att syssla med, inte sant? Jag skojar. Klart att det inte är roligt, det är helt allvarligt det värsta som finns right now. Igår satt jag i 3 timmar farmför datorn med Linnea för att göra klart det sista på vårat svenska projekt, idag satt jag en halvtimme med en helt omöjlig spanskappgift så ja... Då har jag inte nämnt engelskan och No:n än, herrible! Hade redovisning idag, och ja, det gick väl som det gick helt enkelt! Dåligt med ren svenska. Men Linda tycker att det lät bra, så Linda jag litar på dig! Jag stammade, sa samma saker flera gånger, hade händerna nervöst nedstoppade i fickorna och hade brännande heta kinder. Men jag överlevde i alla fall! Jag har drogat te och rostmackor de senaste dagarna, ett måste om man ska plugga! Resten av kvällen består av plugg, spanska och engelska närmare bestämt. Imorn prov. Prov = Panik. Men först en välförtjänt sovmorgon, behövs verkligen!
Nu ska jag fortsätta med min för tillfälligt bäste vän, spanskaboken. Ironi där, för er som inte förstod! För ja, jag skulle väl inte vilja påstå att spanskaboken är min bäste vän precis... Nu, plugg. Peace out.

Dance on roses




God kväll darlings! Jag lever, trots allt... Till och med mer eller mindre oskadd, haha! Men dock lite trött...
Som många av er redan listat ut var jag alltså på en liten photoshoot med fina Natasja, hur roligt som hälst! Blev en del riktigt fina foton, smakprov ovan! Tasha kommer troligtvis lägga upp fotona under veckan, så gå in där och kolla vettja! Jag ska naturligtvis också göra det, men eftersom jag är världens perfektionist så kan det ta ett tag innan jag blir nöjd, haha! Whatever, sjukt mysigt hade vi det i alla fall! Var ute och fotade någon timme i solen, sedan drog vi till Ica och köpte lite eftermiddagsfika samt lördagsgodis. Mycket skratt, snack och mys bjöds det på! Lyckad dag helt enkelt!

Imorgon väntar plugg gånger tusen... Redovisning, förhör, läxor och allmänt plugg. Listan är lång...
Tyvärr, ja. Men fullt så tokig dag blir det inte! Brorden min fyller 10 år (!!!) på fredag, vilket betyder det mest ångestfyllda som finns, presentshopping. Vad ger man en tioåring liksom? Lego är han för stor för, lacoste tröjor för liten för... Playstation för dyrt. Vad ska man ge?! Ångest i största allmänhelt alltså. Men stan är för mig samma som shopping, så lite lär det ju bli! Har ju faktiskt ett presentkort på H&M som jag inte förbrukat helt och hållet än!

Hm... Det här inlägget blev visst lite långt, hehe! Inte mitt fel! Inte meningen för den delen heller!
Blir till att lägga sig tidigt ikväll, träning klockan tio. Sedan är det hem igen, plugg, lunch, plugg. Sedan in till stan med mamsen, hem igen, träning. Hem, middag, plugg. Så ser min dag ut ungefär, haha! Och lite blogg på det förstås! Nu ska jag se på det urusla programet körslaget och droga lördagsgodis hära. Massor av kramar!

Are you a loser or are you a winner


Hej svejs! Gissa vad jag ska göra idag! Låt oss säga att bilden avslöjar en del... Kommer bli super kul!
Vad det är jag ska göra idag får ni tills vidare själva klura ut, men det kommer bli väldigt roligt vill jag lova! Kameran är laddad, jackan påklädd, humöret på topp! Så detta kommer bli en väldigt bra dag känner jag på mig! Nej, nu ska jag bege mig, pappsen väntar! Ses någon gång i eftermiddag tror jag, beroende på när jag är hemma. Puss och kram!
Ps. Mitt hår ser brunt ut på bilden, ha ha! Men jag har blondt hår egentligen, det beror nog på ljuset.

Skylines of big apple


Hejsan svejsan alla gullungar! Sitter här och hårdpluggar med Linnea inför redovisningshelvetet på måndag... Eller redovisningen har ju ett namn, he he! Nejdå, men vi ska i alla fall redovisa om droger.
Visste ni till exempel att tobak dödar hela 30 människor varje dag, och att tobaken innehåller hela 4000 farliga ämnen? Haha, som ni särkert märker har jag blivit expert om allt och inget när det gäller tobak & rökning! Bra att veta, eller hur? Nej men faktiskt, jag blev mer eller mindre avskräckt när jag börjat läsa om tobak och dess påväkan. Inte för att jag nånsin har haft planer på att börja röka precis, men ja! Ni fattar nog! Eller inte! Haha! I alla fall... En sak hära som är lite jobbig! Våra lärare har, oturligt nog, satt alla våra projektarbeten vid precis samma tillfälle! Så ja, nu har jag ett antal veckor fylld av ångest, panik och stress framför mig! Härligt! Kanske inte riktigt då, men mycket plugg lär det ju bli i alla fall... Fast det är ju i och för sig ganska roliga projekt vi håller på med, och tur är väl det! Nu ska jag nog återgå till mitt pluggande, eller ja, pluggande och pluggande, mitt bloggläsande! Det är mer Linnea som måste plugga, för jag är redan klar med mitt! Så går det när man inte jobbar på lektionerna Linnea! Stryk det dära förresten, ha ha! Whatever! Ovan har ni förresten en bild från härliga staden New York som jag saknar så mycket, där jag även var i höstas.
 Nu ska jag fortsätta att redigera lite bilder hära som jag behöver till ett skolarbete imorgon, mycket roligt! Vad det är för något kul får ni veta imorgon! Önskar en trevlig kväll! Kram!

Äta bör man annars dör man


Godmorgon! Bjuder på dessa lite halv-random mat bilder så här på morgonen! Visst ser det rätt gott ut?
Alla bilder från en familje-lunch på landet härom veckan. Mycket gott vill jag lova! vad tycker ni ser godast ut?
Är det grönsakssoppan, toasten eller taco-tallriken som tilltalar dig mest? Sätt igång och kommentera!

UPDATE: Bytte bild, gillade inte de förra. Nu fick ni en liten semlebild istället! Inte helt fel det heller!

Here we go again


Vackra Natasja kan man bara inte få för mycket av. Vackra Natasja som jag saknar så mycket.
Gillar bilderna mycket faktiskt, det förmedlar någon slags isig, kall känsla eller nått, haha! Bilden har dock lite dålig skärpa kring ansiktet om jag ska vara riktigt petig, men skitsamma! Tashas fina leende kompenserar det.
Planer för idag? Många alternativ. Kanske blir det en liten sleep-over hos Alice. Eller stan med Linnea. Eller fika med fina mamma. Eller stå och frysa i en hockeyhall. Vi får se. Dagen är lång!

UPDATE: Bytte bild, var inte särsklílt förtjust i den förra. Nuvarande från våren 2010. Enjoy!

Walking on sunshine


- Jag har alltid min mobil på ljudlöst, och då menar jag verkligen alltid!
Haha, jag vet, helknäppt men det har bara blivit så! Kommer antagligen ifrån att jag alltid hade mobilen på
ljudlöst under lektionerna och då glömde jag att sätta på ljudet igen efter dagens slut. Men det har allt
mer blivit som en "ritual" eller något, haha! Jag tycker det är extremt irriterande med mobilder som piper, och känner mig mycket tryggare utan ljud! Men det är rätt besvärligt när man inte hittar mobilen och vill ringa till den...

- Jag har extrem fobi för skelett av alla dess slag, speciellt revben... Usch...
Mer behöver inte sägas, haha! Nej men jag har verkligen extrem förbi för skelett, kan inte ta i sidan äns på mig
själv, för då känns ju revbenen... När vi i skolan såg en film om skelett så höll jag helt seriöst på att spy...

- Jag fullkomligt älskar efterrätter! Det är det första jag kollar på i menyn när vi är på restaurang.
Finns det inga efterräter eller bara äckliga efterrätter så är det bara att gå därifrån! Haha, nej då, men nästan!

- Jag är fler språkig, talarbåde flytande svenska & Nederländska
Mamman min kommer därifrån, alltså snackar jag flytande ( eller nja, nästan flytande! ) nederländska.

- Jag är otroligt lättsrämd. Verkligen! Något som mina kompisar utnyttjar mer än väl...
Även fast jag vet att dom står på ett ställe, förbereder mig på vad som kan tänka sig gömmas där bakom så kissar jag nästan på mig när jag får se Linnea där! Sedan skriker jag otroligt högt också...

I just haven't met you yet


I'm back! Efter en vecka på landet och efter en vecka av blogg-uppehåll är jag nu tillbaka! Och vet ni vad?
Jag känner mig mer taggad en någonsin att blogga! Nu fanemej ska ni få uppleva något som kallas uppdatering!
Känns som att jag bloggat lite sådära halv-hjärtat ett tag nu, men nu ska ni få se på andra bullar! Haha, stryk det dära, lät lite gammeldags! landet var det dåra som jag varit på, mysigt mysigt! Men min stackars bror gick och blev sjuk, "falsk krupp" närmare bestämt. Han hostade så att han kräktes, inte kunde prata och fick andnöd... Ja, jag behöver ju inte precis gå in på detaljer! Hur som hälst var han sjuk större delen av veckan, det vill säga inte så mycket skidåkning. Men vad gör det? Hade himla mysigt ändå! Har ingen ork att ladda upp bilder nu, men ovan i headern har ni ett litet smakprov! Tyckte att den blev lite så dära vinterglad eller vad man ska säga, haha!
Svarar på kommentarer imorgon, orkar inte just nu. Blir till att lägga sig tidigt ikväll, skola i morgon ju... Jepp, just den biten är jag destå mindre taggad till... Men det blir nog rätt skoj ändå. Kram, kram!