Look at that smily face


Stannade hemma från skolan idag. Feber, ont i kroppen, seg som bara den. Degade i sängen, tog det lungt. Slängde på mig mjukisbrallor och mina ray bans på näsan, gick ut i solen och smällde av lite smått av hettan. Fick sällis av John vid Boxx som också var sjuk, köpte godis och tog en prommenad, drog hem själv, degade i sängen lite till. Så kom min farfar och bror med en ELLE, Aftonbladet och en schweizernöt, tjockade lite till. Tog ett bad och hoppade i finkläderna, åkte med dem till Djurgården och käkade middag med min fina familj. Helt OK dag, eller snarare fett grym.

The love you gave me


Färskpressad apelsinjuice, cappucino, melon, pannkakor & goadaste valnötsbröd från bästaste gateau + maggio i högtalarna, helt OK start på dagen... Right now - ligga i sängen med iPhonen, datorn och bara en stor kopp hemmagjord chailatte och se på någon mysig film eller åka in till stan och köpa lite nödvändigheter? Måste in till stan, ska försöka haffa en långklänning och så måste jag köpa lite böcker men det första förslaget lät nog mest lockande i mina öron...

La primavera


Tid för lite uppdatering?
Oh yesss... Hej, jag ligger i min säng och lyssnar på musik och facebookar, kul liv liksom... Hehe! Nej då, kom hem för ett tag sedan, var med boysen och såg matchen, skitkul! Massa gottis och sådant som hör till, vi chillade mest bara men spårade lite och lalalala... Hehe, känner mig extremt seriös just nu... Aja, har inget vettigt att skriva egentligen. Har cyklat omkring i stan idag, tjaaa träningsvärk... Sedan hängde jag då med killarna hela kvällen, och nu ligger jag här dåra... Ska sova, kanske... Greatt, då blir jag pigg och produktiv till imorgon! PUSSS PÅ EEER!

Fjorton år.

Senaste import från iPhone


PH#1 i provrummet på NK PH#2 Linnea fjortisstämplad PH#3 @ Natasjas place PH#4 Dags att städa? PH#5 Mys vid djurgårdsbron PH#6 Outfit - linnea odd molly, shorts H&M, låga vita converse PH#7 Frukostmys! PH#8 Nyinköpt skjorta! PH#9 HAHAHAHA PH#10 Val'disère PH#11 Cookie dough, standard... PH#12 Hunkydory blus, levi's, lee jacka, hunters.

Lite blandade vardagsbilder från min iPhone, kass bild kvalité men det får ni leva med! Kvällen spenderades med en påse chips, dricka och bästa vännerna vid vattnet, nu - ta ett varmt bad, ringa någon och sedan se en film. Lateeeer fina!

Jag är Lucy in the sky
Foto 1 - världens vackraste stad Foto 2 - Stockholms skärgård 3 - Sandhamn, finns det härligare än stockholms skärgård?

Sleepover med min fina Natasja som jag saknat så mycket, häng med killarna på kvällen samt lite spår över skype senare på natten, mysfrukost med scones och smoothie dagen efter, love actually + nudellunch med my favorites, chill i solen under dagen, middag med familjen, lite häng senare under kvällen med de bästa, världens sämsta film tillsammans med Linnea, världens godast cocosgodisar tillsammans med Linnea, prommenix i regnet idag, lunch med bästaste mamma, röjt stan med Linnea, och nu precis träning, och jag är rätt så sjukt nöjd över min helg. Nu - till boxx för att köpa en massa gottis, sedan möta upp Linnea & John och sätta oss vid bryggan, våga vägra söndagsångest!

Carpe diem


Det funkar inte längre, det är näst intill outhärdligt. Ingen människa klarar det tempot jag hela jävla tiden håller, ingen klarar det. Det är för mig ett mysterium att jag inte för länge sedan bröt ihop, muren jag varsamt byggt upp raserats. Allt går så fort, allt går i ett. Jag kan inte se tillbaka, glädjas, vara stolt över mina framgångar, jag lämnar det bara bakom mig och ser framåt, tar tag i nya utmaningar. Allt handlar hela jävla tiden om att prestera, vara bra, vara bättre, vara bäst. Se bra ut, ha snygga kläder, umgås med rätt personer, vara på topp i skolan, gärna vara grym på något ovanligt, hinna träffa och se allt och alla, och mitt i den där sörjan ska man någonstans le också, se glad ut. Det finns knappt rum att andas längre, ingen tid. Jag fokuserar bara på målet, och aldrig på vägen dit. Fan, man måste ju leva någonstans, ha kul, njuta av livet. De gångerna jag inte presterar på topp, inte räknas till eliten, ser jag bara som ett stort jävla misslyckande, något jag ligger och ångrar över flera nätter i rad, och i bästa fall lyckas förtränga det efter ett par veckor.

Jag kom på mig själv imorse, med att börja gråta över att min macka blivit bränd. Hör ni hur jävla patetiskt det låter? Jag började gråta, för att mackan jag hade stoppat i rosten, var i lite för länge och då blev bränd. Jag började gråta, kände mig misslyckad som inte ens klarade att rosta en macka. Så jävla patetiskt. Jag har fokuserat så sjukt mycket på målet, så jävla mycket på att vara bäst, finnas i toppen, räknas till eliten, att jag nästan glömt bort det viktigaste jag har.

Jag är så sjukt besviken på mig själv. Det här har hänt förut, så många gånger. Jag kan melodin, fattar galoppen. Jag bara ligger här, med tårarna rullandes ner för mina kinder, lyssnar på musik, och tänker att nu fan ska det bli ändring på det här. Blundar, tillåter mig själv att släppa allt för en sekund, tar mig tid att faktiskt andas. För att nästa sekund vakna, återgå till verkligheten, återgå till samma osunda vanor och tankebanor. Jag brottas med mig själv i det här läget, moral och ideal blir till någon form av dubbelmoral, ord står mot ord. Jag vill så gärna, så gärna få mig själv att förstå. Jag kan knappt minnas senast jag fick tillbaka ett prov och kunde känna mig nöjd och stolt, leva på det under dagen. Kan knappt minnas senast jag somnade och kände att jag gjort mitt för dagen. Kan knappt minnas senast jag åt en ordentlig frukost, tog mig tid att bre mackan med smör, och inte prioritera andra människor och andra sysslor före min egen hälsa.

Allt, precis allt, tar stryck av mitt osunda beteende. När jag ser tillbaka på det, på allt jag faktiskt åstakommit genom åren, kan jag ibland känna mig lite stolt, lite varm inombords. Men så ser jag på vägen dit, på all tid och energi jag lagt på det, bara för at uppnå bästa möjliga resultat. Det är så lätt att bara rycka på axlarna, säga att jag någonstans ändå njöt av det, men det är klart som fan att det inte alltid var så.

Jag ska hela tiden, hela tiden vara alla till lags, hela jävla tiden. Jag vill vara underbar och älskad av alla. Jag vill göra ett gott intryck, se bra ut i andra människors ögon. Och någonstans i allt detta, glömmer jag bort mig själv. Att andas. Att njuta. Att bara vara, njuta va livet. Ta vara på den finaste gåvan varje människa fått, nömligen livet.

Men samtidigt, så älskar jag det här. Det är så här jag fungerar, så här jag är som person. Det ligger i mina gener, rotat enda nere i själen, det är det som är jag, Eva. Jag älskar det här, jag älskar mitt liv. Jag är lycklig, jag mår bra. Men jag måste lära mig, att man inte hela tiden måste vara bäst på allt. Att man måste tillåta sig att misslyckas, att vara lite mindre bra.

Jag kämpar vidare. Vidare med mig själv. Kämpar vidare, i jakt på en lösning. Ett sätt att tänka, ett sätt att vara.

Utan dig inget mig


Jag älskar er så. Så galet fruktansvärt mycket, så mycket att det inte går att förstå. Jag kan inte i ord beskriva min extrema kärlek till er, inte med världens alla ord ens komma i närheten av en beskrivning som är fin nog. Ni har alltid funnits där för mig, i vått och torrt, i ur och skur. Fått mig att känna som om jag flyger högt över molnen, tagit ner mig och ställt mig med stadiga ben på jorden. I er närhet känner jag mig trygg, i verklighetens annars så otrygga värld. Med er är jag stark, med er klarar jag allt. Jag kommer aldrig någonsin att kunna få er att förstå, hur otroligt sjukt galet jävla amazing mycket jag älskar er. Ni har alltid funnits där, inte bara som världens finaste vänner, utan även som en stor del av mig själv. Så länge ni alla andas, så gör ni min dag, tusen gånger om. Ni vet vilka ni är, jag älskar er så.