Dagens outfit


Godmorgon! Dagens outfit ovan, haha schnygg pose men whatever... Jeans fran tiger, skjorta fran ralph lauren, amband fran humanity och lisen et sickel. Har precis sminkat mig fardigt, ska bara fixa det sista och sedan drar jag med tjejerna till Amsterdam. Livet har ar by the way helt underbart, aaah vi har det sa bra! Nu ska jag dra, pussss.

From the happyland

Hej allihopa! Ar i Holland nu, gaaalet nice! Har det hur bra som halst! Vi har hangt pa stranden hela dagen, fatt galet mycket farg! Brande mig som bara den pa ryggen ocksa, forsta gangen jag brant mig i hela mitt liv... Har det sa mysigt har med mina favoriter. Jag har precis duschat, nu ar tjejerna uppe och duschar av sig. Jag hjalper till lite med maten. Ikvall far vi se vad sm hander, tror att vi drar in till byn och satter oss pa en terass eller sa. Eller sa drar vi till stranden, det ar sa vackert dar om kvallarna! Nu ska jag hjalpa till lite hara, hehe typiskt mig att fastna vid datorn... Puss!

SVAR PA KOMMENTAR: fkdögäkrhOfta: du har äkta Ray Ban?!! Kostar inte det typ 2000 spänn?! Haha, pinsamt att du inte skriver ditt namn, har din ip adress sa jag vet vem du ar... Jo det har jag, stor det dig? Jag har ett par aviators i mellanstorleken om jag inte minns fel, och det kostar mellan 1000-1300 och jag betalade 1300 for mina pa synsam.

Gungar så tryggt in mot hamn


Ehehe, kass bildkvalité, tagna med webcam! Och hur posar jag?! Hehehe... Dagens outfit i alla fall, wiee...
Hanna tyckte att jag skulle läga upp outfits så here we go! Och nu ska jag vara så där sjukt töntig och skriva var allt kommer ifrån också, haha... Jeans från Tiger of Sweden, Randig tröja från Holebrook Sweden, väska från Longchamp och blus från Odd Molly. Till det har jag vita låga converse och mina ray bans. Nu ska jag käka lite. Puss & kram!

Så som det brukar vara



Helloooo.
Kom precis hem för en timme sedan från en liten cykeltur med boysen, hur mys som helst. Åh vad kul vi alltid har, de får mig alltid att skratta så. Antingen har vi djupa, seriösa samtal eller så spårar vi totalt, hur kul som helst! Kärlek till dem! Vi käkade grillat här hemma hos mig, sedan drog vi och badade, eller killarna då. Sedan cyklade vi till Video Heat och hade fullt seriösa planer på att gå all in med godis och chips, men vi skippade det... Cyklade omkring lite i området i stället. Igår hade jag världens mysigaste kväll med Linnea, John, Hanna och Valter. Vi hängde i Humlan och på Djurgården hela dagen, sedan åkte vi hemåt och köpte en massa gottis på ICA, satte oss vid klipporna, vi tjejer dukade och organiserade medans killarna grillade, haha standard! Det var hur mysigt som helst i alla fall. Vi var hemma runt tio i elva och hämtade varmare kläder, sedan var vi ute en stund till. Jag och Hanna sov sedan hos Linnea, och vi kom inte i säng förrens runt halv fem så vi sov bort halva dagen idag, kul... Nu ska jag bara ta det galet lungt... Puss på er fina! 

Det är mina drömmar vävda av



NEJ MEN TJA!
Haha, ååh töntigast ever att börja ett blogginlägg?! Lite gulligt ändå... Fast nee. Hehehihihoho. En liten statusuppdatering till er gullisar här då, intresseklubben antecknar... Med andra ord förväntar jag mig att ni sitter och antecknar flitigt nu? Hihi, nejdå! Kom hem för en timme sedan, har suttit på klipporna med Linnea, Sofia, John, Axel och Valter och bara haft det galet mysigt, tjockat i chips och tagit en massa bilder. Innan dess badade vi, då med Lina och Natasja och Simon också. Myss! Har haft världens härligaste dag, men mer om den imorgon för jag orkar inte ta det nu... Ehehehe lat tjej! Nu sitter jag nere i källaren med Linnea, hon slaggar här, mys! Haha, vad jag använder ordet mys mycket då... MYSMYSMYSMYSMYSMYS! Vi lyssnar på musik och ska väl skypa snart, och sedan sova, skola imorgon och vi vill ju vara pigga cheyer! Killarna frullar här imorgon så måste upp hyfsat tidigt ändå. Eh, långt inlägg! PUSS & KRAM!

Det går bra nu


En liten update från mitt ytters intressanta liv -  
Har varit ute med båten nästan hela dagen, hängt med sköna killar på donken, träffat älsklings Linnea, varit ute med världens härligaste, älskade, underbaraste vänner på en promenad, standard. Kom nyss in, ligger och hänger i min säng och lyssnar på gamla sommarlåtar, åh big like på den. Imorgon är det chilldag i skolan, sedan ska jag dra och bada med en massa härliga, sedan äta ute på kvällen. Fyra dagar till sommarlov, fyra dagar där det dessutom väntar en massa kul, åh. Allt rullar på rätt så sjukt bra just nu, mina vänner är sjukt bäst och ja, hate to say it, men det går bra nu. Nu - ta tag i klädkaoset ni ser på bilden ovan. I'm out.