I never knew that I could be this way


Bjussar på en bild på finaste Natasja! Älskar blicken, men fokuset ligger på handen och inte ansiktet. 
Men man kan inte få allt, eller hur?
Haha, är nog inne i någon "svartvit" period nu eller något, märker ni det? Nej nu måste jag ta och rusa till skolan, så att jag inte kommer försent. Ska bara packa det sista. Vi hörs, puss & kram!

Every step you take, I'll be watching you


Vet ni vad som får mig att gå upp på mornarna?  Vet ni vad som får mig att lägga mig med ett leende på läpparna varje kväll och vakna lycklig inför en ny dag? Vet ni vilka som har format mig till den jag är, min personlighet, Eva? Vet ni vilka som betyder mest för mig i hela unerversums historia, vilka jag är beredd att offra mitt liv för hundra gånger om? Sex små betydelsefulla bokstäver, som är mitt allt. Min familj. Känner mig så himla stolt när jag yttrar de orden. Min familj. Min helt otroligt roliga pappa som alltid får en på gott humör, min fina mamma som står där för mig i ur och skur och min underbart fina bror. De tre människorna, är de bästa som finns på hela jorden. Jag har haft världens tur, ingen har någonsin fått uppleva samma kärlek, omtanke och engagemang som jag. Tack mamma, pappa och arthur för att ni låter mig uppleva sådan sorts sällsynt kärlek som människor offrar sina liv för, varje dag. Älskare er.

Take the summer into your arms


Lite blandade bilder från Sommaren! Har sovmorgon nu, skönt! Ska ta och se lite tv. Vi ses! Puss & Kram!

The way you make me feel


Åh vad jag blev glad idag när jag såg att jag fått 4 nya bloglovin' premunanter, bara så där! Tack!
Blev verkligen jätte glad, och fick helt plötsligt en massa insperation till att blogga! Uppdateringen ska blir bättre, jag lovar! Det är bara en fråga om när, haha! Känner mig väldigt dum som inte uppdaterar när jag får så fin respons! För jag älskar ju att blogga, det är ju så himla roligt och man får kontakt med så många fina människor, dagligen!
Så tack hörni, tack för att ni så många gånger gör min dag! Skulle vilja de varenda en en stor kram, men det blir ju tyvärr ganska svårt. Så jag ger er en stor bamsekram såhär i stället, från datorn! Bamsekram!

Take a little bite of my diary darling


H E J S A N S V E J S A N I L I N G O N S K O G E N P Å E R A L L A L Ä S A R E H U R Ä R L Ä G E T M E D E R ?
Haha, årets jobbigaste helsningsfras? Skulle nästan tro det! Med mig är läget i alla fall bra, och ja jag lever! Även om bloggen är lite smått off right now. Men som sagt, den där uppdatera-fem-till-fyra-gånger-per-dag-grejen är inte riktigt min grej, jag har varken tid/ork/lust till det. Så ni får ta och nöja er med några inlägg lite här och där, right? Fördelen att de blir mer välskrivna och välgjorda! Men verkligen cred till er som ändå tittar in här för att förgäves se om det kan bjudas på något mer inlägg! Men det är därför bloglovin' är så himla grymt, då slipper ni kolla varje dag! Men nog om det nu! Ni ska få en liten vardagsupdate av mig tänkte jag. Sitter just nu i vårat underbara kök och ser på när mamma lagar mat ( hoho, vad bra man har det som kommer till dukat bord varje dag! ) lyssnar på Cat Stevens och käkar popcorn. Myspys! Dagen har inte varit helt fel den heller, var på stan idag med min fina mamma. Hade det supermysigt! Köpte faktiskt en hel del, nya kuddar till vardagsrummet och mitt rum, lite till mamma samt sminkborttagningsmedel & diverse nödvändigheter. Kan visa bilder om ni sedan om ni är snälla, haha!
Nej hörni, ska ta och avsluta här. Ska hjälpa mamsen att duka! Ha en awsome kväll kära ni! Puss!

I've just took a trip to the wood





Var och plockade svamp med skolan idag som ni ser på bilderna ovanför! Väldigt mysigt, över förväntan!
Haha, ska inte säga att jag hade så höga förväntningar på det hela då jag typ aldrig plockar svamp annars. Men det var ju rätt så kul faktiskt! Kanske berodde på att det inte var jag som plockade svampen... Sprang mest omkring med kameran och knäppte lite pics på en diverse olika saker som man kan tänkas hitta i en skog! Men som sagt, det var riktigt mysigt att gå omkring där i skogen med mina fina vänner. Och vi hittade faktiskt en himla massa svamp, närmare 2 liter, bådet ätliga ( bild 1 & 3 ) och mindre ätliga ( bild 4 ). Den sistnämnda är jag glad att inte få på min tallrik men destå finare att se på/fota. Lätt värt att jag tvingades konka på mitt regnställ & gummistövlar hela långa dan!
Nej hörni, nu ska jag ta och göra lite annat hära! Wich means Facebook or Blog's. Vilket liv, haha!

Look at that smily face



Fotograf: Eva [jag] | Modell: Natasja [http://tashas.blogg.se] | Canon Eos 500d 50mm 1.4 II
Natasja
kom hem till mig i Torsdags efter skolan. Hade saknat henne som tusan! Även om vi bara ver med varandra i lite drygt en timme så hann vi med en massa, vi pratade som alltid, fotade närmare 300 bilder och hann till och med en snabb middag! Sedan gjorde vi sällskap till tunnelbanan. Mys! Nu ska jag dejta Teven en stund, kram!

We don't know which way to go


Det här tuggummit är helt klart en favvis hos mig! Köpte de i somras när jag var i Holland, mumma!
Inte nog med att de är helt galet gott, smaken håller länge och det finns en miljon smaker att välja på så har den ett väldigt bra pris på endast 5:- svenska kronor! Det tycker jag är riktigt billigt för ett så bra tuggummi! Men de går tyvärr inte att köpa i Sverige. Så här hemma i Sverige har jag en annan favorit, nämligen Läkerol raspbarry liquorice.
Har ni någon favorit tuggummisort ni inte klarar er utan? Vore roligt att veta! Kram på er så länge!

Beautiful Blogger Award 2010

Blev väldigt glad när jag såg att jag fått en blogaward av fina Sandra! Bloggen hittar ni här, en riktigt härlig blogg! Så här kommer några intressanta saker om mig själv, regler samt de som blivit nominerade.

  

Med denna fina utmärkelse kommer några små förpliktelser:

♥ kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den
 tacka och länka till den som nominerade dig
 nominera sju andra bloggare och länka till dem
 berätta sju intressanta saker om dig själv



7 saker om mig som ska vara intressanta:


♥ Jag har helt störda tvångstankar ibland, haha! Verkligen helstörda...

♥ Jag är jätte intresserad av Politik, älskar att se debatter på tv mellan det olika partierna!

♥ Jag hatar att ha stökigt samtidigt som jag hatar att städa, haha! Lite dubbelmoral dära!

♥ Jag är smått beroende av människor, klarar inte av att vara ensam. En liten socialis, haha!

♥ Tycker att det är supermysigt att handla mat, hälst med pappa och mamma i NK saluhall!

♥ Jag läser sjukt många bloggar varje dag, och ca 80% av dem är fotobloggar.

♥ Älskar att läsa tidningar i alla former, favoriterna är CHICK och DI weekend


7 andra bloggare som får en blogawards av mig!

Natasja | Eleonore Linda | Julia | Rebecka | Issa | Tove

Ps. Bilden högst upp har ingenting med inlägget att göra!
Men som ni vet så hatar jag bildlösa inlägg, haha!

I'm gonna blame it on the summer rain



Oh baby, baby I'ts a wild world


Världigt sällan jag fotar landskap på detta viset men det blev ju rätt coolt ändå! Eller vad tycker ni?
Bilden fotades på väg till landet i Fredags där helgen har spenderats. Super mysigt! Man blir alltid så bortskämd med farmor & farfar, haha! Med god mat och sådant. Lite lyx på helgen! Men imorn börjar helvetet igen! Haha, nejdå!
Ingen söndagsångest här inte! Har sovmorgon i morgon, härligt! Nu ska jag se färdigt nyheterna, kram!

Hey hello people i'm back


Efter en bra lång bloggpaus är jag nu tillbaka, med ny design, nya bilder och en massa bloggenergi!
Hemsk uppdatering den senaste tiden, jag vet! Men som rubriken lyder så är jag nu tillbaka, efter en underbar sommar. Har haft så himla mycket kul denna sommaren att jag helt enkelt inte haft tid med bloggen! Men som sagt,
 nu är jag tillbaka och så himla tagg och pepp på att börja blogga igen
! Så nu kör vi! Kram på er så länge!