I knew I wouldn't forget you


Nu tar jag mitt pick pack och drar mig norrut i Sverige! Ska nämligen till landet för att fira midsommar.
Det blir alltså ingen bloggning på ett litet tag. Ska försöka slänga in ett litet inlägg från farmors dator ( mini pc ) men vi får se hur det går. Väldigt långsam uppkoppling där uppe, och med ett tålamod som mitt så går det väl så där, ha, ha!
Jag ska bada i massor, äta god mat, sola, fota, spela golf, umgås med familjen och bara mysa! Visst låter det härligt?
Hoppas nu att ni får en riktigt trevlig midsommar med jordgubbar och vackert väder. Kramar från mig!

When love is the only answer


Det absolut bästa med att blogga är all fin respons man får. Åh, ni anar inte vad det kan göra min dag.
Många gånger undrar jag om det verkligen är någon som läser min blogg, och då menar jag verkligen läser. Inte en sådan som bara tittar in och lämnar en "hej vad händer" kommentar, utan sådanna som verkligen läser mina inlägg. Igår till exempel, så chatta jag med en väldnas trevlig tjej på facebook, och hon bad mig skriva ett inlägg för att hon gillade min blogg så mycket. Gissa hur glad jag blev då? Jag log hela kvällen efteråt! Den här tjejen känner jag inte så jätte väl, men vi går i samma skola och lekte på skolgården lite granna när vi var små. Sedan så har jag fått några kommentarer med "jag har kollat igenom ditt arkiv, vad fina bilder du tar!". Sådanna kommentarer värmer som tusan ska ni veta! Att den personen har tagit sig tid att kolla igenom just mitt arkiv! Det är också väldigt roligt att det finns en massa personer där ute som jag inte alls känner som också läser min blogg. En av mina kompisar berättade att det är några i hennes klass  ( vi går då inte i samma skola ) som följer min blogg. Hur coolt är inte det liksom?
Så tack alla underbara läsare, tack för att ni sätter guldkant på min tillvaro och gör min dag! Ni är bäst!

Stockholm i mitt hjärta






Vackra, vackra stockholm! Här är jag född, här vill jag leva. If you'r tierd of Stockholm, your tierd of life!

When your out for a walk


Det här är en av 101 fina bilder som togs på en promenad med fina Linda idag. Visst är fågeln väldigt fin?

Everything to make you more pretty


Jag tänkte tipsa er om ett par riktigt bra produkter som jag själv använder dagligen. Here we go!

Nivea visage young "Clean deeper" -
Denna ansiktsscrub använder jag varje dag, morgon & kväll. Jag har ganska fin hy, men visst dyker de upp lite finnar då och då. Denna scrub gengör verkligen på djupet och man känner sig väldigt ren och fräsch efteråt. Den täpper inte till porerna vilket är ett stort plus! Är väldigt dryg också, så den räcker väldigt länge! Denna har jag haft i lite mindre än ett år, då har jag använt den nästan varje dag. Rekommenderas starkt!

Biolage balsamspray - Tyvärr använder jag inte denna så ofta, önskar verkligen att jag kom ihåg att använda den lite mer, ha, ha! Denna spray motverkar tovor osv. Ger även en fin glans samt mer volym till håret. Doftar underbart!

Olive sunsafe "Aftersun" -
Jag blir väldigt lätt brun, och denna kräm hjälper till att behålla brännan samt att motverka torr hy som jag väldigt lätt får efter att jag varit ute i solen. Är lätt parfymerad, men samtidigt skonsam mot huden. Jag har även vanlig solskyddsfaktor i samma serie som jag är väldigt nöjd med. Den har en faktor på 5 vilket passar mig.

The body shop "Almond oil daily hand and nailcream" - Underbar handkräm, doftar helt gudomligt! Gör händerna mjuka och sköna, samt håller väldigt länge. Minus är dock att den inte torkar in så fort. Annars är det en favorit!

Nivea visage "day care" -
Hudvänlig ansikts och handkräm. Torkar in väldigt fort samt gör huden väldigt mjuk och len. Riktig favorit! Liten tub vilket är bra då jag alltid bär med mig den i väskna. Passar normal hy, väldigt bra!

The beautiful ones


Här har ni två bilder på underbart vackra Natasja med en lite annorlunda redigering. I love, do you?

Bacon burger


Min mamma är verkligen en höjdare i köket! Idag gjorde hon Hamburgare med Pommes Frites, mums!
Maxbröd
är verkligen bäst, ni bara måste prova det! Mycket godare en vanligt! Jag toppade min hamburgare med lite dressing, sallad, bacon. Mumsigt va? Mamma fixade även lite pommes till, kan det bli mycket godare än så?

Life will smile for you


Nyss hemkommen från ett photoshoot med fina Tasha. Någon som kan gissa vad temat var denna gång?
Blev en massa fina bilder 397 närmare bestämt! Nu ska jag kolla igenom bilderna och redigera dem, vi höres!

Nu grönskar det i dalens famn


Utrustning: Canon EOS 500d Efs 55-250 mm| Fotogaf: Eva (jag) | Makeup: Natasja | Modell: Natasja
Nu har jag sommarlov (!!!) Första sommarlovsdagen spenderades med fina människor på käre grönan.
Inte illa va?
Det tycker verkligen inte jag i alla fall! Efter mycket om och men tog jag mod till mig och åkte frittfall. Ren skräck kände jag där uppe, men ja, det var verkligen värt det! Vilken härlig känsla det var att åka ner... Eller inte, ha, ha! Såg förresten Benjamin Wahlgren med kompisar på grönan. Han hade röda converse för er som är intresserade av det, ha, ha! Hellyckad dag blev det i alla fall! I morgon blir det, som bilden redan avslöjar fotografering med vackra Natasja. Vi ska käka lunch tillsammans och dricka en massa te och självklart fotografera. Det rör sig om vitt denna gång, spännande va? Även balett kommer bli ett stort inslag i fotograferingen. Men vi får se om vädret säger så!
Nu ska jag tömma minneskortet på kameran, ladda den, osv. Ha en underbar kväll gott folk!