Ta vara på tiden när den finns där


Livet, mina vänner, livet. Det ska man ta vara på tycker jag. Så sitt inte här nu, ut och njut! Live life fool!

Pleas don't stop the musicDå var det skola då! Men inga sura miner här inte! Bara en massa glada. Kolla bara på bilden, haha! Dagen har varit mer en bra! Bättre en väntat faktiskt. Efter "uppropet" så drog jag, Linnea, Sofia och en massa från klassen till stan för att käka på mackedonken. Mycket trevligt! Först var det tänkt att vi skulle äta på Jenssens Bøfhus men det blev inte så... Haha... Lite flumm där efter hamnade vi tillslut på donken där vi tog varsin burgare. Sedan knallade vi runt på stan ( fel, flummade runt på stan! ) När ben så väl tår värkte drog vi oss hemmåt. Väl hemma var vi hoss Sofia ett par timmar vilket resulterade i fotot längre upp plus 100 knasiga till. Riktigt roligt hade vi det med kameran! Sedan när Sofia skulle på träning tog jag och Nelson en prommenix upp till parken där vi satt en stund och pratade. Sedan käkade jag pasta pesto med Arthur och mamma och nu sitter jag alltså här! Med en glass i munnen, haha!
Angående bilden, den är sparad i gif vilket resulterar i den usla bildkvalitén, men det får ni leva med!
Nu ska jag gotta mig med min Magnum Temptation hära och sedan joina mamma. Puss & Kram!

Finland next


Idag bär det av till Finland! Åker dit med båt för att se Helsinki som det så fint heter på finska. Peppad!
Kommer bli super kul, åker ensam med farmor och farfar. Blir bara borta två dygn, så det lär inte bli någon update! Dagen till ära ( solen skiner ju idag, och det är VARMT! ) har jag min nyinköpta klänning från JC som jag fyndade för endast 79:- på rean. Till det bär jag ringar från H&M och Gina samt en massa armband. Plus jeansjacka. Full pott!
Kramar på er så länge, hoppas ni får fint väder här i Sverige under dagarna! See ya'! Take care!

I got all my life to live


Nej jag är inte död, även om det verkar så! Snarare tvärt om, jag lever livet mer än någnsin tidigare!
Men jag har inte riktigt tid med bloggning nu, jag ska se till att njuta min sista lediga vecka nu. Ber om ursäkt för sämst uppdatering under sommaren, men jag ska ta tag i det där, jag lovar! Jag kommer tillbaka, kanske nästa vecka, eller kanske imorgon. Har så mycket jag vill berätta och så många bilder att visa, men det kommer, ALLDELES SNART!
Men nu vet ni att jag lever,och att jag kommer tillbaka. Ta hand om er tills dess, så ses vi snart! Håll ut! ;)