All I want for christmas is you
Här är alltså lite av de jag fick i julklapp, väldigt nice stuff enligt mig! Gillar speciellt i väskan!
Det översta är en randig tröja från HM, de i mitten en väska i skinn, också från HM och de här ovan ett linne med mönster från JC. Är super nöjd med alla grejorna, speciellt väskan. Super smart med drag-kedjor i sidorna, jätte snyggt också för den delen! Ficken även lite annat smått och gott, bla. strumpor, skrivböcker, presentkort...
Har ni någon julklapp som ni blev sådär extra glad över?

What it really feels likeGodmorgon alla medmänniskor i detta underbarart vintriga slash kalla land! Haft en trevlig jul?
I have, minst sagt, och det ser man väl på bilderna? Ovan ser ni några bilder från vår käre gran, som nätt och jämnt överlevde efter en vild kväll, haha! Och den sista bilden ska föreställa ett recept på en julskinka. Lite weird, I know, men vad vore julen utan julskinka? Hann inte ta ett kort på julskinkan innan den mättade sju hungriga magar, då det fick bli på ett recept istället. Men det funkar väl det med? Just ja, sedan är det några bilder på lite nice stuff jag fick i går. Den svarta party väskan och rosett-kudden, båda från HM fick en glad ägare igår! Möttes av en mycket trevlig överraskning när jag öppnade datorn i morse! 22 kommentarer hade mitt förrförra inlägg, och jag säger bara WOW! Super glad blev jag, härligt att få så många kommnetarer! Keep going like that!  Det värmer i massor ska ni veta, ni är bäst!
 Nu ska jag göra en ännu okänd sak... Vet själv inte vad jag ska göra, haha! Trevlig dag kära vänner!

Childhood sweet childhood

It

Wish it never where done


One word can changes everythning - and done is done. Why, why, why? It's just so unfair. Shut up.