Valborg


Hejsan alla fina! Dagens shopping dåra, tagen med webcam... Har lite brådis, hinner inte fota med systemisen! På bilden ser ni i alla fall världens sötaste odd molly linnea, ett par jenas från levi's, mina favoriter! Har ett par likadana fast i en mörkare nyans, älskar dem! Sedan en vanlig t shirt från hilfiger, skön att bara dra på sig. By the way, valborg idag! Taaagg! Hur firar ni? Jag börjar kvällen traditionsenligt, middag med grannarna, mys! Sedan möter jag och tjejerna upp lite kompisar och sedan får vi se vad vi hamnar. Nu måste jag rusa, har inet ens klätt på mig...
Ha en great valborg! Jag kanske bloggar från mobilen, vi får se... Pussar och kramar i maaassooor!

Take me to funkytown

Goddag! Min dag började mysigt med pannkaksfrukost och asgarv, sedan blev den dock sämre... Allt blev bara fel och misslyckat. Blev dock mycket bättre sedan, åt sushi med pappa och bror på lunchen, mys! Sedan bytte jag ett par ord med min beeestis John, vi knallade ner och han köpte choklad åt mig på Ica, hihi, söt! Nu ska jag vara socialer och joina min störda klass som kör sanning eller konka, haha, kärlek till dem! Ha en bra dag finingar, poooss!

ioawhföIWHFNilhfnaeldjjödsotjakfjl


Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag... Såg ju den där jäkla skräckisen igår, "Paranormal Activity". Fick för mig en massa saker och aaah... Det som ni ser på bilden, en kopp kaffe, är jag i stort behov av just nu. Dock fattar jag inte våran maskin, fml. Toppen. Trött tjej, ser dessutom ut som ett monster med världens hår och min härliga gogglebränna samt blåa ringar under ögonen... Great. Ska klä på mig och sedan tagga till skolan. Puss & Kram!

By the way, 100 besökare igår! Ruuuuligt! Blir super glad att ni fortfarande hänger kvar, ihihiihiihhi...

Någonstans bakom regnbågen


Om knappt en timme är mitt lov slut...
AAH! Kan inte greppa riktigt... Har i alla fall letat fram skåpnyckeln, min kalender och andra nödvändigheter inför imorgon. Hoppas verkligen på shortsväder imorgon! Showa mina vita legs för hela världen liksom. Får väl skylla på att jag varit i Vald'isère under lovet, benen blir inte precis bruna av att vara i backen! Goggle bränna har jag fått också, sjyyysst. Aja. Det är väl bara att gilla läget i guess? Sounds good.
Nu ska jag lägga mig i sängen och whatsappa och läsa lite ELLE, sedan dags att dejta kudden. Poss!

Back to basic


Sista lovdagen idag. Dags att ställa om dygnet, byta ut långa mysfrukostar med en massa härliga onyttigheter mot klockan sju frukostar beståendes av vaniljyoughurt med allbran - standard! Dags att lägga sig i hyfsad tid... Inte galet taggad om sanningen ska fram... Nu måste jag duscha, städa rummet och fixa lite saker inför imorgon. Skola i morgon, oh yes! Jaja. Blir kul att träffa alla fina som jag saknat så mycket... Nu ska jag rycka upp mig lite, har haft världen härligaste kväll! Såg Paranormal Activity med Linnea och killarna, galet läskig film. Vågade inte gå hem ensam sedan... Käkade tacos och var ute en liten stund till, älska våren! Fast det var svinkallt... Usch, hoppas det inte blir sämst väder imorgon.. Men nej, nu ska jag pigga upp mig lite med en kopp te och tagga inför imorgon. Puss!

Efter regn kommer solsken






Så kom den, ljuset, lyckan och kärleken. Som vi väntat, som vi hoppats. Så många gånger har den varit på gång, men bara för att försvinna lika fort som den kom. Men nu är den här, och nu är den här för att stanna. Älska våren ♥

Mobilblogg

Hello... Bloggar från min iPhone, har ingen aning om hur det här funkar, men jag gör ett försök! Allt bra med er? Jag är sjukt trött, vaknade redan vid åtta av att solen lyste in... Reste hela dagen igår, var i fyra länder på bara några timmar, haha! Har ju varit i alperna under lovet, mysss... Linnea Sover här, ska ta och väcka henne nu, ihihihihihihi... Idag åker vi in till stan, måste fixa present till Sofia som fyller år! Ska träffa lite kompisar sedan, ta igen lite efter veckan! Loggar in på datorn senare så får ni bilder och sådant! Possss!

Don't be afraid to be young and free


Tid för lite uppdatering kanske? Ooooh yeeees..
Hejhejhej. Allt bra med er? Med mig är allt sjukt galet great för tillfället! Det är ju vååår! I förrgår käkade sushi med Linnea & Axel, gott. Drog sedan och hyrde film, mötte upp Sofia, John, Valter, Oskar, Erik, Simon. Hyrde film, köpte massa gottis och läsk. Vi gick bara omkring, snackade och så hände det en del saker, hehehihihoho... Var ute till elva ungefär, då gick jag och Sofia till Linnea och såg i rymden finns inga känslor, sjukt seg och tråkig film, se den inte! Sedan gick Sofia hem och jaaa, vad som hände sedan förblir oskrivet, hehehehe.. Igår vaknade vid tio ungefär, låg kvar i sängen och tjillade galet. Gick upp vid tolv och såg ett random tv program och drack smoothie. Gick de tre metrarena hem till mig, klädde på mig och sådära, åkte in till stan med Lajnaja och mötte upp killarna. Satt i kungsan och solade någon timme, myssss. Sedan mötte jag upp Mamma på NK, kollade på lite kläder och så. Käkade på Vapiano sedan tjillade jag lite hemma bara! Idag var jag i stan ett tag också. Kom nyss in, har varit på en lååång promenad med min fina vän Linda, (som förövrigt fyller år, graaattis!) Linnea och John. Käkade nu också, mamma fixade thai, sjukt gott! Nej nu ska jag calla någon och sedan uuut igen. Pussar!

Haha hjälp, tråkigt inlägg om vad jag har gjort men aaah... Över är lite random bilder i alla fall, se & njut. Poss!