Greatest gift of all



Hellu! Här var då min söndags-lunch! En typisk när-man-är-på-bilresa-lunch eller något sådant, hehe!
Åt på donken med hela herrskapet. Nu beffiner jag mig då på landet, med en lång skön vecka full av skidåkning och mys framför mig! Men uppdateringen kommer vara låg, har endast min farmors pytte-pc med plutt små tangenter och världens trögaste modem. Det har tagit mig en halvtimme att publicera två bilder, så ja... Nu vet ni i alla fall hur läget är!
Vi ses väl när vi ses då! Får väl hoppas att det blir något mer inlägg i veckan, om modemet och tålamodet tillåter det vill säga! Aja, nu ska jag sova... Skidbacken väntar imorgon, härligt! Kram!

Avatar



Jag är väl den sista på hela våran jord som inte har sett avatar... Men det blir det ändring på idag!
Alldeles snart ska jag, mamma, pappa och Arthur åka in till stan. Först ska vi äta lunch på vårat absoluta favvo-ställe, texas burger för att sedan se Avatar. Mysigt! Vi skiljs ju åt nu under lovet så det är roligt att göra något tillsammans hela familjen innan vi åker iväg! Jag har väldigt höga förväntningar på filmen, men det sägs ju att den ska vara jätte bra så jag lär väl inte bli besviken! Det är samma skapare som till titanic. Och den är ju bra, alltså borde denna vara bra!
 Nu ska jag göra ordning mig, sitter fortfarande i pyamas... Dags att börja fixa sig kanske, hehe! Puss!

Mission impossible


 I'm in love! Jag älskar verkligen den här bilden! Blicken, ljuset, känslan, miljön... Ja allt!
Hade kanske inte behövt göra den i sepia, men jag tycker den blev lite sådära coolt gammeldags av det! Bakom kameran står jag, framför vackra Natasja. Nu ska jag försöka få i mig lite frukost och ta mig egenoms dagens svåraste mission - klädvalet! Ikväll blir det middag med familjen, farmor och farfar. Det bli mysigt! Nu väntar skolan!
Varmare idag än igår, alltid något! Nu måste jag skynda mig. Puss och kram!

We are freezing


Åh, åh, åh! Bild från holland, tagen för bara några veckor sedan... Känns rätt avlägset just nu...
Skulle ha åkt på något slags museum med klassen idag, men icke sa nicke! Lokaltrafikens krånglande satte stopp för de planerna. Vad händer med Sverige egentligen? Tjugofem minus har vi inte haft här i stickholm sedan 1986, förövrigt den kallaste vintern sedan samma årtal och jag vill inte påstå att jag är överförtjust i det! Idag när jag gick hem så frös jag bosktavligt talat nästan fingrarna av mig, och min näsa var snarlik Rudolfs! Men det är bara att bita ihop, lydigt hoppa in de klumpiga vinterkängorna, leta fram koftor så väl som jackor och klä sig lager på lager med kläder.
Men, men... Bor man i Sverige så bor man. Inte mycket att göra åt det. Och det finns faktiskt väldigt mycket bra med Sverige också, även om jag inte för mitt liv kan komma på vad det skulle vara just nu...

Make my day



Hejsan svejsan i lingonskogen! Här har ni två bilder som beskriver vad jag har gjort idag, so far.
Skeden låg dock lite fel på semle-bilden, he he! Men det kan inte hjälpas, gjort är gjort och nu är den uppäten! Jag har haft en rätt lugn dag idag, läst lite ( bild 2 ) sett lite OS och fikat! Dagen har också bestått av lite design också, håller på med en design till min käre vän Natasja. Otrolig hjärngympa det där, och tidskrävande men riktigt roligt!
Pappa överraskade även oss med lite semlor när han kom hem, det tackar vi för! För övrigt så har det varit en väldigt bra dag, förutom snöovädret som överraskat drabbade oss imorse, då våran bil blev insnöad.
Men vi fick till slut loss den, mer eller mindre! Lever gör vi i alla fall och tur är väl det! Kram!

What a wonderful world


Får som sagt gäster idag, till efterrätt blir det kladdkaka, inte helt fel enligt min smak!
I´m a real sucker för kladdkaka, haha! En bit kladdkaka med en glas iskall mjölk, vem kan motstå det liksom?
Idag var det jag som stod för baket, haha, vilket resulterade i en hälften så liten kladdkaka... Men jag kunde
bara inte motstå, smeten är ju så jäkla god! Om inte godare en själva kakan, haha! Nu ska jag återgå till mitt bakande.
Hoppas nu ni blir riktigt suktade av min fina kaka, mohahaha! Kramar i massor från mig!

Vi har alla varit barn




 

Russian Roulette


Still sick... Usch, jag hatar verkligen att vara sjuk! Snat kan jag alla tv-shop reklamer utantill, haha!
För det är väl typ det jag har gjort, sett på tv-shop! Hur tråkigt som hälst, oh yeas men vad ska man annars se på? Vår box är för tillfället trasig, alltså bara fyra kanaler att välja emellan... Det blir väl som det blir, slutar oftast framför tv-shop det vill säga. Och ja, jag prioterar tv-shop före debatt i riksdagen som visas just nu i svt. Något roligare, friday today, vilket betyder massor av godis och mys! Sådant kan man ju bara inte missa, i alla fall inte om man heter Eva och är galen i godis! En fredag som denna skaffar jag mig gärna lite chips! Min favorit är "sourcream and onion", bild ovan.
Vilket är ert favorit godis respektive chipssmak? Malaco eller marabou, etrella eller olw? Ordet är ditt!
Nej, nu börjar medium! Äntligen något annat att se på! Kram, kram!

Taste like love


Här har man då gått och blivit sjuk... Snuva, muskelvärk, halsont... Hmm, jätte roligt så här på en torsdag! 
Men jag ska inte klaga, har haft rätt mysigt här hemma on my own! Har sett på tv-shop tills mina ögon blev fyrkantiga, haha en klassiker det dära och bakat cupkakes, bilden ovan! Min snälla farmor kom förbi ett par timmar till sällskap och med lite "tröstgodis" beståendes av chips och mörk choklad, my favorite! Så fullt så tråkigt har jag inte haft!
Nu ska jag krypa ner i sängen igen och läsa några sidor ur min bok och försöka sova en stund. Puss!

Piece of pain


Freden i knäred, slaget vid lütsen, reduktionen, förmyndrarregering, tågen över bälten...
Är saker jag ska kunna till på fredag. Jippie. Yeas. Verkligen. Arton frågor, arton svar. Svårare en så kan det väl inte vara? Jo. Svårare en så är det. Det går bara inte. Hur jag än försöker, dyker in i min hjärna, spikar fast det, borrar fast det så går det inte. Typiskt alltså. Men jag ska fanemej göra mitt bästa. Jag lovar. Men det räcker inte.
Har en lång kväll framför mig... Men det är bara att bita ihop, gilla läget. Show must go on typ.

Sunshine story


Pust! Nu är jag trött! Dagen har spenderats i stan med biobesök, shopping och mys med fina vänner!
Skolkade hon? Har hon lov? Tog hon ledigt? Nej, nej och nej. Hade studiedag idag, så nej, jag varken skolkade, har lov eller tog ledigt! I går efter träningen var det snabbt hem, in med en semla, kramkalas med famlij och iväg till min sötnos! Eller iväg och iväg, hon är ju granne men aja... Riktigt mysigt var det! Klockan tio steg vi upp i morse, åt frukost beståendes av varma baugetter och smoothie, på med kläder, in till stan. Sofia hängde också med, hela trion samlad! Vi såg filmen "det regnar köttbullar", dock inte mitt förslag, värt att nämnas, haha!Sedan var sofia tvungen att åka hem, den lilla skiten hade träning och lämnade oss alldeles ensamma i stan! Eller så var det vi som lämna henne, det beror ju på hur man ser det, haha! Sedan blev det lite shopping med återstående av trion. Lyckad dag blev det för mig i alla fall!
Nu, back to basics. So väntar... Har prov på fredag, dags att börja oroa sig lite för att inte få IG?
Oh yeas... Sedan väntar även en mount everest liknande klädhög i mitt rum. Härligt.

Love is in the air




Hejsan Svejsan! Så här har min valentin spenderats! Med geléhjärtan och SO-bok som sällskap...
Mer romantiskt än så blev det inte för min del! Men jag ångrar verkligen inte att jag gjorde SO:n till slut. Jobbigt då, men skönt nu! Hörni, hörni! Vet ni vad? I morgon har jag studiedag! Får se vad vi hittar på, men förhoppningsvis något kul!
Hoppas att ni hade en romantiskare valentin än jag i alla fall. Puss och kram på er från little me!

Shadows


Utrustning: Canon EOS 500d EFS 18-55 mm | Makeup & Styling: Eva | Fotogaf: Eva | Modell: Natasja

Hmpf... Blogg.se har krånglat, sp för en gång skull så bär inte jag skulden för dålig uppdatering!
Känns skönt att kunna säga så, haha! Att inte behöva ursäkta sig hela tiden... För jag har faktiskt ett liv också,
utanför denna blogg, utanför denna värld! Och tur är väl det, för vad ska jag annars sysselsätta mig med
på dagarna? Haha, gud vad jag fjantar mig! Har egentligen inget att skriva om, ville bara berätta att jag lever
och att jag inte glömt er! Nu blir det mat, är super hungrig... (!!!) Har inte varit så hungrig på riktigt länge! Lax och potatis blir det, så det lär stilla min hunger mer än väl! Resten av kvällen kommer ägnas åt plugg...
Aja... Jag ska inte låta mister Un happy ta över igen. Avslutar med den gamla hederliga frasen, puss!

When the wind turns back


Bjuder på en liten bild! Fel fokus kanske, men vad gör väl det om hundra år? Nu ska jag käka lite, puss!

Taste of perfection


Nu har bakeva varit i farten igen! Denna gång blev det de gamla hederliga, chokladbollar! Mycket gott!
Chokladbollar är underskattat! Det är gott, enkelt och går snabbt att göra. Nu ska jag göra lite nytta här. Puss!

The beautiful ones


Någon mer än jag som tycker att Tyra Banks är helt galet snygg? Om inte så måste man seriöst vara blind! Hennes ögon är helt sjukt fina, håret bara att drömma om och så har hon ju en längd värd att dregla över... Ha, ha!
Hon är en grymt bra förbild för den dele också, en riktig sån där powergirl! Nu ska jag sova, kiss and hugs!

Bergerack








Då var man tillbaks i Sverige igen då! Känns relativt bra, efter en Über mysig weekend i tulpanlandet!
Haha, inte nog med att jag pratar vuxen språk, då jag syftar på ordet "relativt", nu så börjar jag prata tyska också! Haha, nu när jag läser om det där upptäcker jag att jag sa yttligare ett vuxenord, nu då "syftar".
"Tala svenska!" hade Linnea eller Sofia förmodligen sagt om de var här... Well, well, thats me! Nog om min bristande kunskap inom ungomsspråk! Visst ja, Holland har jag ju varit i! Super mysigt var det! Vi har gjot massor av saker, lite av det vi gjort ser ni på bilderna ovan. Mohahaha, hör på detta! Nu ni, nu ska ni bli suktade...
Jag gick i mina converse, jag upprepar, jag gick i mina converse (!!!) Mössa och vantar slapp jag också för den delen. Hur skönt är inte det? Medans ni har suttit här i iskalla Sverige, bott i vikings och lager av kläder har jag
gått i converse och med uppknäppt jacka! Nice, or what? Den sista bilden ser dock rätt vintrig ut, men det var faktiskt den ända dagen det var snö, tro mig! Next på schemat är en varm dusch, sedan lite plugg, återigen plugg,
några sidor ur min bok och lite tv på det! Lät rätt mycket det där, bäst att sätta fart!
Kram från mig, och en trevlig kväll!