Random style


Good afternoon people! Jag hade lite tråkigt, vilket resulterade i denna konstiga bild, haha!
Mina händer ser helt miffade ut, as stora! Men jag gillar bilden ändå, rätt ball. De "Jättefina" figurerna har jag lagt till efteråt men visst ser det rätt äkta ut? I alla fall. Nu ska jag ner och se om det finns något mumsigt i kylen, sedan ska jag ha lite spa! Jag ska tända en massa ljus och bada bubbelbad, hur mysigt? På en vardag liksom! Eller halvvardag då!
Nu kör vi på bloggvärldens kanske mest användbara och mest använda slutfras, puss & kram!

Luxury products


När jag var i stan här om dan ( haha, det rimmar! ) med Sofia köpte jag de ni ser på bilden ovan!
Min ser dock lite annorlunda ut, jag tror att det är förra årets "design". Men annars är det exakt samma. De var utförsälning på dem, just eftersom att de var förra årets kostade bara en tia styck. Nedsatt från tjogo. Inte illa va?
Jag köpte upp mig på tre styckna, alla i olika dofter och med olika effekter. Mycket värt pengarna vill jag lova! Jag har alldeles nyss provat den med jordgubbsdoft, doftar underbart. Och jag måste säga att huden känns otroligt mjuk nu!
Rekommenderas strakt! Nu ska jag dra mig till sängen, har träning klockan 10.00 imorgon. Godnatt!

Time to tell the truth


Hörni, hörni designen ser jätte rörig ut just nu, men don't worry! Den är bara tillfälligt lite mongo, haha!
Jag höll på att experimentera med min design lite granna ( inte bra gjort av mig! ) och det resulterade i det här katostrolfala utseendet. Men det ordnar sig, ska ta tag i det fortast möjliga. Måste bara fixa lite saker först.
Nu ska jag ner och köpa godis. Förresten så är jag otroligt glad just nu! Ni anar inte... Vänta bara...

Update: Bättre så? Jag har bytt ut färg, header samt profilbild. Färgerna gillar jag men headern... ?

Me and you were meant to last forever


H E J S A N S V E J S A N I L I N G O N S K O G E N V Ä R L D E N S B Ä S T A B L O G G L Ä S A R E ! ! !
Haha! Lång rubrik? Men i alla fall, så är det och så får det förbli! Idag har varit en bra dag! Det första bra med dagen var sovmorgon. Aldrig fel, eller hur? Inget prov på spanskan, vilket jag definerar som ett under, haha! Inte helt fel det heller. Jag, Linnea & Sofia tog en mysmellis med Ben & Jerry samt chips, mycket gott! Sedan satt vi i mitt rum och spelade kort, såg på webbtv och skrattade. En helt vanlig mellis med L.E.S helt enkelt! I skrivande stund kommer även mamma med en godishamburgare till mig ( favorit! ) och reasen. Kan dagen bli bättre? Skulle inte tro det! Och morgondagen lär inte bli sämre. Studiedag wich means pannkakslunch hemma hos mig, stan med Sofia och mysfrukost med brorsan! Helgen blir inte heller särsklt dålig. Det är nämligen så att ingen mindre en Sofia fyller år!
Och ja, uppdateringen har väl inte varit den bästa. Men det blir bättre, jag lovar! Kiss & Hugs!

Fake it until you make it


Denna bild är nog min favorit från photoshotet.Eller ja, jag vet egentligen inte! Men denna känns ändå lite speciell... Annorlunda typ. Jaja, bilden är tagen av mig och som vanligt är det
Tasha som är modell.
Haha, jag måste bara berätta en sjukt rolig grej angående den här bilden! Jag och Tasha var i parken och fotade, hon låg ner i gräset ocj jag "satt", på henne för att få till en bra närbild, misstolka mig inte, haha! Men i alla fall.
Där låg/satt vi då i gräset, men helt plötsligt, utan förvarning kommer en gubbe gåendes i parken. En sur en dessutom. Gissa hur det måste ha sett ut! Går inte att tänka på ens än gång, haha! Men vi fick oss i alla fall ett gott skratt!
Och visst är det så att ett gott skratt förlänger livet? Då kommer jag bli minst hundra år, haha!
En sista sak bara! Jag och Tasha planerar ett photoshoot inom kortast, denna gång med ett tema! För tillfället är jag helt tom på insperation. Men är det någon som har några förslag så får ni väldigt gärna höra av er!
Nu ska jag städa mitt rum. Har mitt egna lilla mount everest av kläder. Härligt eller hur? Yeah right!

I'd like to make myself believe



Utrustning: Canon EOS 500d | Fotogaf: Eva (jag) | Makeup: Eva & Natasja | Modell: Natasja
Bjuder på dessa två bilder från ett litet photoshoot jag och Tasha hade idag. Jag gillar dem! Nu ska jag äta. Kram!

Making history


Nu kör vi, alla frågor ni någonsin velat ställa har ni chans att ställa nu! Så sätt i gång & fråga på! Puss!

Like a innocent girl commit a crime


Dagens vårtäcken - grillning! Grillpremiär för vår del, myyysigt! Blir så mycket godare när man grillar!


Kött alá Eriksson eller nått, haha! Spenatsallad blev det till, mycket gott faktiskt! Det gjorde du bra pappa!


Rockyroad glass med en massa strössel på, thats sooo Eva style! Haha, skämt å sido! Men gott var det!

Då var man tillbaks då! Jag som trodde att jag skulle ta en rejäl bloggpaus den här gången, men icke!
Fick helt plötsligt en massa insperation till att blogga! Skumt det dära... Men i alla fall, nu vet ni om jag bara försvinner någon gång. Ovan har ni alltså min middag i bilder, mycket gott! Snart blir det lördagsmys
framför tv:n med en massa godis, och sådant kan man ju bara inte missa! Så det blir bara en liten kortis hära.
I morgon är det träning x 2 samt stan med Linnea så det blir fullspeckat schema! Får lägga mig tidigt ikväll, första träningen börjar 10.00 i morgon bitti. Massor av kramar till världens bästa läsare!

You would not belive your eyes


Utrustning: Canon EOS 500d | Fotogaf: Eva (jag) | Makeup: Eva & Natasja | Modell: Natasja
Godafton kära vänner. Har inte bloggat bra denna vecka, inge bra alls. Vart försvann glöden? Vart försvann den där ivern och längtan efter att skriva inlägg, svara på kommentarer och fota i massor?
Den är helt borta. Ett par halvhjärtade inlägg har det bjudits på denna vecka, postade helt utan känsla. Känner ingen lust längre. Skulle egentligen bara vilja lägga ner allt. Men det går ju inte. Jag har ju så många minnen här, och responsen jag får varje dag är helt oslagbar. Jag har helt enkelt tappat glöden. Insperationsbrist till tusen. Kanske beror det på våren? Har haft det så otroligt roligt den här veckan, varit ute och bara njutit. Kanske är jag helt enkelt bara för lycklig för att blogga? Låter konstigt men jag tror att det är så där. Känns bara deprimerande att sitta vid datorn när man kan ha så mycket roligare ute. Leva först, blogga sedan. Eller? För man måste ju göra något, annars har man inget att skriva om. Och man kan bara inte leva frmför datorn hela dagarna. För hur kul är det? Utan vänner, utan social närhet.
Vi får se helt enkelt vad det blir av framtiden. Behöver jag en bloggpaus? En dag? En vecka? En månad? Vi får se. Det blir vad det blir. Men vi börjar med en bloggpaus. Puss & Kram på er, ni är bäst!

Even the small could be big


Bonjour! I'm back again efter... En veckas blogguppehåll, lite dryggt! Även hemma från en vecka i Alperna!
Vi har haft det mycket mysigt vill jag lova! Crossaint, pizza, crepes, pommes, fondue, creme brulé, chokladmousse... Låter frestande? Förhoppningsvis ja, haha! Det är i alla fall vad vi har livnärt oss på under våran vistelse i alperna. Och ja, jag saknar det! Extremt mycket. I morse blev jag grymt besviken när jag inta hade en crossaint fullproppad med nutella och socker framför mig, nepp, där låg minsann en skål med yougurt och all bran! Hur besviken på en skala?!
Men i alla fall... Jag är extremt trött just nu, har varit ute hela kvällen med Me & Co, om det säger er något, haha! Jag visar bilderna sedan, som lovat! Ps. Denna vecka kommer ny design! Håll utkik! Puss & kram!

Styr mot varmare breddgrader


Hallojsan! Nu tar jag mitt pick pack och drar mig till varmare breddgrader - tekniskt sett i alla fall, haha!
Alperna är det som är resemålet denna gång närmare bestämt. Har "bara" åkt skidor här hemma i Sverige fram tills nu. Vemdalen & Tenndalen och trakterna där runtomkring har jag hitintills åkt skidor på, men nu beger vi oss alltså till Alperna! Vi kommer landa i den fina staden Turin ( som ligger i Italien ) för att sedan ta buss till den franske delen, som jag för tillfället har glömt namnet på, haha! Inget bloggande med andra ord, men det kommer lungt kompenseras med en bomb av bilder när jag kommer hem, jag lovar! Tills dess så får jag ta att önska er ett riktigt härligt påsklov för er som nu har det! Kommer hem någon gång nästa lördag, alltså om en vecka ungefär. Sköt om er tills dess!
Så kom ihåg nu, inget bloggande på en vecka, återkommer på lördag nästa vecka med en bomb av bilder! Hoppas nu ni får en trevlig påsk! Se till att inte äta för mycket godis nu bara, haha! Puss & Kram!

PS. Fina Julia har designat en väldigt fin bikini hos nelly.com Lust att rösta? Klicka här! DS.

Seen at different ways




Samma bild - men med tre olika redigeringar. Vilken gillar ni bäst? Själv tycker jag att det är svårt, men den sista är nog ändå finast enligt min smak! Alla har jag redigerat med någon form av "filmeffekt".
Har suttit hela morgonen och provat lite nya actions, väldigt roligt! Det är kul att se hur mycket man kan förändra en bild genom en liten redigering. Alla dessa bilder förmedlar en egen slags känsla, även fast det är en och samma bild! Kram!